Anlægsgartner

Få en grøn og flot græsplæne
 • Hurtige til at komme
 • Professionel græspleje
 • Flot resultat
 • Få din drømmehave

Hos Joey Haveservice arbejder vi som anlægsgartner i hele København og Nordsjælland. Vi har stor erfaring med haver og etablering af grønne områder. Om det er hæk der skal klippes, eller terrasse der skal bygges så er der ikke noget vi ikke kan klare og vores kvalificeret og kompetente gartner/håndværker leverer et fantastisk resultat der er gennemført grundigt og professionelt. Vi går op i de små detaljer og at arbejdet udføres med de rigtige udstyr og metoder så du kan få et flot og færdigt produkt.

Vi hjælper dig til din drømmehave

Går du rundt og drømmer om at få anlagt en grøn og flot have helt fra bund, eller trænger din nuværende til en kærlig hånd eller omlægning. Så kan vi hjælpe dig, for vi kan klar alle haver i alle størrelser. Vi kan transformere dit hjem med en super dejlig have som du kan nyde året rundt, og kan give dig råd til hvad der er bedst for dig.

Du bliver glad for resultatet

For os betyder det alt at kunden er glad og vi går de ekstra skridt for at gør en ekstra indsats, og sætter stor fokus på kundetilfredsheden. Vores mål er at se vores kunder glæde for deres ny græsplæne og det er naturligt at du er med hele vejen igennem projektet.

Vi kører blandt andet i:

 • København
 • Gentofte
 • Lyngby
 • Frederiksberg
 • Hillerød
 • Amager
 • Allerød
 • Roskilde
 • Køge
 • Greve
 • Hørsholm

Ingen skjulte omkostninger

Fast Pris
360 kr

Vi tager en fast pris på kun 360 kr. i timen ink. moms. Ingen skjulte gebyrer.

Hurtigt Service
Lyn hurtige

En af vores havemænd vender tilbage indenfor 24 timer.

Enkeltstående opgave Eller aftale
Vi kan det hele!

Du kan enten lave en fast aftale eller det kan være en Enkeltstående opgave. Vi skal nok klar den!

Hvad med alt andet i haven?

Det gør vi også! Alt der skal til kan vi klar, vi laver nye terrasser, lægger sten og fliser. Måske skal du have en ny carport, opsætter hegn, planter nyt og meget mere, så det bliver lige som du forstiller du vil have det til at blive.

Rullegræs eller sår nye græsfrø

Hvis du ønsker en ny græsplæne og er i tvivl om hvilken løsning du burde vælge, så vil vi helt klart anbefale rullegræs hvis du har budget til det. Det er klart nemmest, hurtigst og giver den bedste resultat. Ikke fordi at hvis man sår frøer at det ikke kan blive bedre, det kræver bare meget mere vedligeholdes og der skal sås flere gange og klippes rigtigt når det kommer ud. Derfor er det klart nemmere bare at få udlagt rullegræs, og at man så derefter kun skal tænke på vanding. Har man et mindre budget, er det nok en god ide med at gå lagt græsfrø da det er en del billigere.

Hvornår skal man så græs?

Det afhænger af jord temperaturen, men det korte svar er forår og efterår er den bedste tid at så græs. Grundet er at det regner så man ikke skal vande, jord temperaturen er over 7+ græder, og vejret er hverken for varmt eller for koldt. Dog er det ikke nær så simpelt, da temperaturen svinger og er aldrig den samme hvert år. Så det kræver at man tjekker vejret og jord temperaturen.

Du kan tjekke jord temperaturen her i din by.

Vores Services

Græsslåning og ny plæne

Få slået dit græs hurtigt, billigt og nemt. Få professionel hjælp til at transformere din græsplæne så den ser super flot ud igen.

Bestil Nu
Hækklipning

Vi tilbyder hækklipning i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi sørger for klipning af din hæk og kører selvfølgelig affaldet væk bagefter.

Bestil Nu
Beskæring

Få professinel hjælp til beskæring og anbefalinger til hvornår og hvordan du beskærer træer i haven og undgår de klassiske fejl.

Bestil Nu
Plantning og renovering af hæk

Som din gatner realiserer vi dine hækkedrømme efter dine behov og ønsker. Vi planter alle typer af hække, og giver dig den rådgivning du skal bruge for at få en dejlig flot hæk.

Bestil Nu
Belægning

Vi tilbyde alt fra flisebelægning, belægning af terrasser og havestier. Vi udfører professionel belægning i tip-top klasse hos både private og erhverv.

Bestil Nu
Terrasse

Vi kan hjælpe med din terrasse, uanset om du leder efter træterrasse, overdækket terrasse eller fliseterrasse, hvad enden det er om du vil bygge, reparere eller vedligeholde den så kan vi klare opgaven til fulde og relisere din drøm

Bestil Nu